Eladó ház Budapest X. ker, 115.000.000 Ft, 300 négyzetméter
115 mFt
Budapest X. ker,
eladó ház
Méret:
300 négyzetméter
Szobák:
5
Fűtés jellege:
Cirkó
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
hz031352-3612509
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
ikerház
Település:
Budapest X. ker
Alapterület:
300 négyzetméter
Ár:
115.000.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10406600
Szintek száma:
földszintes
Szobák száma:
5
Fűtés jellege:
cirkó
Kor:
50 évesnél régebbi
Telekterület:
500
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Óhegy park közelében eladó egy 3 generáció együttélésére is alkalmas ikerházfél, ami elhelyezkedése és adottságai miatt tökéletesen alkalmas vállalkozás számára is.

X. kerület méltán kedvelt és keresett környékén, az Óhegy park közelében, családi házas környezetben, 500 nm-es telken egy 3 emeletes, összesen 300 nm-es, akár 3 generáció együttélésére is alkalmas ikerházfél, a hozzá tartozó garázsokkal eladó.

A ház 1959-ben épült, majd a 80-as években építették rá az emeletet, akkor korszerűsítették, az akkori legmodernebb lehetőségeket kihasználva. Ekkor alakították ki a 3 szintet, valamint a lakások külön, egy zárt lépcsőházból való megközelíthetőségét.

Elosztása átgondolt, sok lehetőséget rejt magában. Állapota átlagos, de ráfordítást igényel, ami lakrészenként változó mértékű.
Jelenleg osztatlan közös tulajdon, de folyamatban van a társasházzá alapítása.
Minden lakás külön közművekkel rendelkezik, fogyasztása egyedileg mérhető.

A földszinten egy 61,5 nm-es, jelenleg 1 szobás, de 2 különnyíló szobássá alakítható lakás található, amiben egy tágas étkezős konyha, egy fürdő, közlekedő és egy tágas előszoba találhatóak. Az előszoba a kert felé néz, és külön szobává alakítható.

Az első emeleten található egy 83 nm-es alapterületű, praktikus, kényelmes életterekkel kialakított, erkélyes, 3 szobás lakás. Az itt élők kényelmét szolgálja az étkezős konyha, ahol egy kis kamra is található. A konyhából tudunk kimenni a teraszra, ahol kényelmesen elfogyasztható például a reggeli kávé. A ruhák tárolását a gardrób szoba könnyíti. Gázcirkó fűtésű, a meleg víz ellátásról gázbojler gondoskodik.

A tetőtérben egy 68,2 nm-es lakás kialakítására van lehetőség. Ez jelenleg szerkezetkész állapotban van, befejezése az új tulajdonosra vár. Adottságát tekintve, további bővítésre lehetőség van belső két szint kialakítására.

A pince szinten található 2 db 14 nm-es, és egy 24 nm-es tároló, ahol akár műhely is kialakítható, de raktározási célra is tökéletes.

A házhoz tartozik még egy 29,5 nm-es,1 állásos garázs, egy két állásos 52,67 nm-es garázs és tároló, valamint 1 autó számára fedett udvari beálló.

A környék közösségi közlekedése és ellátottsága kiváló, több iskola, óvoda, bölcsőde, kórház, orvosi rendelő, bevásárlási lehetőség perceken belül elérhető.Eladó ingatlana van?
Ingatlant vásárolna?
Pénzügyi segítségre lenne szüksége?
ÉRTÉKESÍTÉS, VÁSÁRLÁS, ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS MEGKÖTÉSE, HITELFELVÉTEL ONLINE IS!


A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal. Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi háttér biztosítása.

Kinézte a lakást, de elfogytak a hitelek? Nem talál kedvező finanszírozást? Nálunk van hitel! A Duna House Hitel Centrumnál Ön továbbra is hitelképes.
Hitel, CSOK ÉS Babaváró ügyintézés garantáltan a leggyorsabban, a legjobb feltételekkel. Személyre szabott, ingyenes pénzügyi tanácsadás biztosításokkal és befektetésekkel kapcsolatban is. Jöjjön el egy díjmentes hitel tanácsadásra!
DUNA HOUSE – MI TUDJUK A MEGOLDÁST!!!!! ÚJ ÉPÍTÉSŰ ÉS HASZNÁLT INGATLANOK KÖZVETÍTÉSE, BANK SEMLEGES TANÁCSADÁS, TELJES KÖRŰ, DÍJMENTES HITELÜGYINTÉZÉS!!!!


115000000 Ft
Érdeklődni lehet: Bacsó Éva 06-30/827-1150

Referencia szám: HZ031352-NOK
Térkép
Érdeklődés
Bacsó Éva
Az értékesítő:
Bacsó Éva
Duna House Kossuth Lajos utca
+36-30-827-11-50
 
 
 
 
 
 
Küldés