Eladó lakás Budapest XI. ker, 38.900.000 Ft, 54 négyzetméter
38,9 mFt
Budapest XI. ker,
eladó lakás
Méret:
54 négyzetméter
Szobák:
2
Építési mód:
Tégla
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
lk514225-3394214
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
lakás
Település:
Budapest XI. ker
Alapterület:
54 négyzetméter
Ár:
38.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10126103
Emelet:
4. emelet
Szobák száma:
2
Fűtés jellege:
konvektoros
Kilátás:
kertre néző
Építési év:
21-50 éves
Ingatlan leírás
Egy kedves kis család, kedves kis lakását ajánlom most figyelmébe, mellyel boldog tulajdonosa lehet egy 11. kerületi 54 nm-es, 2 szobás, erkélyes lakásnak.
Jelenlegi tulajdonosai is remek elosztásába szerettek bele, mivel a két szoba a lakás két végében van (háló keleti, nappali nyugati fekvésű), ezen felül praktikusan kihasználva a "holtteret", különálló kamrát is építettek.

A nyílászárókat 2019-ben cserélték korszerűbbre, a szobákat klimatizálták (nappali és háló). A lakás gázfűtéses, gáz bojlerrel, saját vízórával. Közös költség 11.000.-Ft.

A beépített szekrény a vételár részét képezi, továbbá az alagsorban zárható tároló, mely a két közvetlen, igen előzékeny szomszéddal közös.

A tündéri kis lakás egy 4 emeletes társasház (rendezett, kellemes lakó közösség) 4. emeletén fekszik. Tudjuk, a lift néha jól jönne, de amikor az erkélyen kávézik vagy a konyhából csodálja a Citadellát, valahogy soha nem jut majd eszébe a lift hiánya!

A parkolás a környéken ingyenes és a ház előtt szinte mindig van hely!

Bevásárlási lehetőségek tárháza gyalog közelségben is, de Allee is 2 villamos megállóra, ugyanígy óvodák, iskolák, egyetemek, kórház is a közelben. BKV (villamosok, busz, 4-es metró) pár percen belül.

Nem elegendő készpénze? Áthidalna? Lakástakarék pénztárt nyitna? Hitelcentrumunk teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel áll az Önök szolgálatára.
R. Erika 0036 70 631 9601
Ingyenes hitelképesség felmérése, testreszabott hitelkonstrukciók, CSOK támogatás, Babaváró program! Ingatlan adásvételhez szükséges szakjogász (ügyvéd) biztosítása igény esetén.

Hitelszakértőink 12 bank legjobb ajánlatát hozzák el Önnek.
Teljes körű pénzügyi szolgáltatás:
- Ingyenes tanácsadás
- Hitel előszűrés-menjen biztosra!
- naprakész CSOK tájékoztatás
- Biztosítási ügyintézés
- Lakástakarék pénztári megoldások
- Gyors hitelek -Személyi kölcsön, Lízing...- lebonyolítása
Egyedi, személyre szóló ajánlatok. Kerülje el a banki sorbanállást, már most foglalja le szakértőnknél a saját időpontját: hívjon bizalommal!

Referencia szám: LK514225-NOK
Térkép
Érdeklődés
Radics Erika
Az értékesítő:
Radics Erika
Duna House Kossuth Utca
+36706319601
 
 
 
 
 
 
Küldés